Manja Plešnar: Znan novi obraz Big Brotherja

Nova voditeljska 
vloga njunega 
prijateljstva ne 
bo načela. (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
9. 2. 2016

Po nekajtedenskih špekulacijah, kdo bo prevzel voditeljsko taktirko kralja resničnostnih šovov Big Brother, je na uredništvo Nove pricurljala informacija, da naj bi v vlogi voditeljice letos spremljali prav Novino modno mrho Manjo Plešnar.

In čeprav Manja slovi po svojem ostrem jeziku, tokratnih govoric ni želela komentirati, dejala je le, da jo delo na televiziji veseli že od nekdaj in da ji je televizijsko delo pisano na kožo. Smo pa vseeno utegnili že izvedeti nekaj podrobnosti o izvedbi letošnjega šova.

Kot smo slišali, naj bi v nasprotju z lansko produkcijo letošnja bila veliko bolj glamurozna. Namesto petkovega javljanja v živo, ki smo ga bili vajeni iz prejšnje sezone, naj bi tokrat snemanja v živo potekala kar vsak dan, prav tako pa bo za voditeljičino dobro počutje skrbela cela četica mojstrov. Ker Manja slovi po svojem izbranem modnem okusu, pravzaprav ne preseneča, če bo za Manjin videz tokrat skrbela osebna stilistka, polega izbranih stajlingov pa naj bi voditeljici večkrat obleko zašili tudi po meri. O novi sezoni se tokrat tako govori v samih presežkih, prav tako pa naj bi tokrat bili priča popolnoma drugi zgodbi, kot smo je bili deležni lani, ko sta studio in hiša Big Brotherja stala v srbski prestolnici in so imeli s produkcijo in prenosom iz Beograda cel kup težav.

In ker sta Manja in lanska voditeljica Big Brotherja Ana Maria Mitič prijateljici, smo za mnenje ob novički poklicali tudi energično rjavolasko, ki pa zaradi oddaje v sklopu Dnevi slovenske zabavne glasbe, ki jo bo v kratkem vodila na nacionalki, odločitve Pro Plusa o novem voditelju ne komentira. Nam je pa zatrdila, da zaradi voditeljskega mesta največjega resničnostnega šova med njo in Manjo ne bo hude krvi.

"Z Manjo se poznava že zelo dolgo in to med nama ne bo težava. Ona je energična in fina in se znajde v nepredvidljivih situacijah, mislim pa, da ji je to mesto pisano na kožo tudi zaradi stajlingov, saj vsi voditelji Big Brotherja slovijo po ekstravagantnih oblačilih. Ona je pa tako ali tako modno zelo izzvana in konec koncev tudi za Novo predstavlja modno mrho," nam je povedala Ana Maria in dodala, da ji na voditeljski poti želi vse najboljše. Ana Maria se sicer v teh dneh pripravlja na vodenje prvega festivalskega večera prireditve Dnevi slovenske zabavne glasbe na nacionalki, ki se ga že zelo veseli. "Zdaj se posvečamo pripravljanju festivalskih večerov in temu, da bi vse čim bolje izpeljali. Začenjamo le z nečim novim in k sodelovanju želimo pritegniti tudi čim več mladih glasbenikov, ker je dogodek le namenjen njim" nam je še pojasnila Ana Maria, ki se je že spoznala z vsemi izvajalci prvega pop-rock dne.

Kaja Milanič