Ana Maria Mitič je našla srečo v ljubezni

22. 2. 2016

Simpatična komičarka in igralka Ana Maria Mitič se je zadnje tedne posvetila izključno ustvarjanju ter vodenju na RTV Slovenija, zato ji je ostalo zelo malo prostega časa. Tega je izkoristila za dobre koncerte in druženje s fantom, o katerem pa ne želi razkriti podrobnosti, saj ostaja nadvse skrivnostna.

Kot nam je povedala, fantov ne izbira le na podlagi videza, kljub temu pa jo mora partner tudi privlačiti, vendar pa je osebnost veliko pomembnejša. Izvedeli smo tudi, da skriti izbranec ne prihaja iz šovbiznisa, saj bi zelo težko uskladila dva natrpana urnika in dve vzhajajoči karieri.

"Čez leta sem torej prišla do zaključka, da je bolje, da moj partner ni iz tega posla," je povedala zgovorna Ana Maria, kljub temu pa jo njen dragi še vedno razume. 

"Če nekdo ne razume, kako je tvoj poklic vgrajen vate in kakšen si, potem je bolje, da se z njim ne spustiš v partnerstvo."

To pa še ne pomeni, da je njen izbranec moška copata, saj ima komičarka rada močne individuume, takšne, kot je tudi sama. Tudi svojega dela ne nosi domov, saj ne mara z njim nikogar obremenjevati. Simpatična igralka nam je zaupala še, da o povečanju družine še ne razmišlja.

"Moje življenje je polno. Nekateri ga oplemenitijo z otroki, ki so mi res super, vendar sama proti materinstvu ne tečem. Moji projekti so moji otroci in v tem sem izpopolnjena," nam je zaupala Ana Maria.

Nika Arsovski, Foto: Primož Predalič, osebni arhiv

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri