Ana Maria Mitić pohvalno o Heleni Blagne

Ana Maria Mitić pohvalno o Heleni Blagne (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Nova
24. 10. 2017

Ana Marija Mitić nam je zaupala, kako je stati na odru skupaj s Heleno Blagne, saj je kot posebna gostja nastopila tudi v predstavi Alpska saga.

Ana Maria pravi: "Heleno Blagne sem spoznala že pred časom, ko smo snemali oddajo Znan obraz ima svoj glas. Jaz in Natalija Kolšek sva bili takrat Helena in Hajni, meni je pripadla imitacija Hajnija. Od takrat se Helena Blagne vsakokrat, ko me vidi, prične neustavljivo smejati. Takrat je bila Helena Blagne v komisiji. V Alpski sagi nisem v istem prizoru kot Helena. Zagotovo za njo velja, da je prava profesionalka. Ima osebnega asistenta, ki ji pomaga pri vseh malenkostih v zakulisju. Ima zavidljivo postavo, super karizmo in seveda odličen glas. Dela se je lotila profesionalno, tudi s plesalci, saj ima svojo koreografijo. Vse je naštudirala do potankosti.

Prav tako je odlična sogovornica. Ni tiste vrste diva, ki bi v zakulisju zaprla vrata z zvezdo na njih in rekla, jaz sem tukaj, vi se znajdite pa po svoje. Ima velik timski duh in tudi sama je povedala, da se je z nami odlično počutila." Ana Maria pa je še navdušeno zaključila: "In kar je najpomembnejše - občinstvo jo obožuje. Ko je Helena prišla na oder, je kar završalo!"