Anđa Marić: Razkrila podrobnosti o grdi ločitvi

Vir: Story
10. 1. 2011

Tik pred novim letom je pevka Anđa Marić v hrvaški oddaji 8. kat svoji prijateljici, voditeljici Danijeli Trbović, zaupala podrobnosti o razpadu svojega zakona in ločitvi.

Hrvaški tabloidi so čez noč iz njene izpovedi naredili pravi škandal, ko so izpostavili umazane podrobnosti, na primer, da jo je bivši mož varal s prijateljico v njuni postelji in da ji je prevaro celo dokazal tako, da je pogledala posnetek seksa z drugo ...

Anđa sicer že nekaj let živi v Sloveniji, vendar je bila lani članica žirije hrvaških talentov, tako da je bila spet v središču zanimanja. Zanimivo je, da je kot članica žirije vsak teden pridno z nasmeškom ocenjevala pevce, saj je svojo žalost takrat skrbno skrivala. Prav v tistem času se je namreč ločevala od fotografa Primoža Dolničarja, ki je takrat že pričakoval otroka z Anđino in svojo prijateljico ... Zdaj ta ženska pazi na Anđinega sinka, kadar je pri očetu in tudi o tem je v oddaji govorila Anđa, ki je hotela povedati, koliko težav, intenzivnih čustev, (samo)obtoževanja povzročita prevara in ločitev.

Nova Story že v prodaji

Story