Za Ano Marijo Mitić bo leto prelomnic leto 2015

Ana Marija Mitić (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
26. 6. 2014

Igralka Ana Marija Mitić ima po koncu oddaje Znan obraz ima svoj glas velike načrte za prihodnost, zato nas je zanimalo, ali so ji zvezde pri tem naklonjene, ali jo na poti do uspeha čaka kakšna ovira. Pri tem nam je na pomoč priskočila numerologinja Karin.

Karin pri svojih napovedih ne uporablja kart ali drugih pripomočkov, temveč dela s številkami, natančneje rojstnim datumom. Tako smo ji posredovali Ana Marijin datum rojstva, ki je 15. 4.1985, in dobili kar nekaj zanimivih rezultatov.

"Kombinacija številk v trenutku njenega roj­stva pravzaprav govori o na neki način nič posebni zgodbi, vse dokler se ne poglobiš vanjo. Dve petici v njeni kombinaciji govorita o veliko bolj čustveni osebi, kot morda predstavlja ona to navzven. Nemirno srce z nešteto priložnostmi, ki jih vse do letos nekako ni izkoristila sebi v prid. Včasih preveč trmasta v svojih odločitvah, tudi ko se zaveda, da to ni za njeno dobro. Morda je videti kot oseba z nešteto prijatelji, vendar sem prepričana, da v svoj svet zares spusti samo redke.

Tudi na področju prijateljstva in zvestobe je v zadnjih dveh letih spoznala, kdo spada v njeno življenje in kdo ne. V tem obdobju je tudi sprememba nekaterih prej za njo pomembnih stvari. Je oseba, ki res ljubi umetnost, in ona ji to tudi vrača. Njen potencial se skriva tudi v fotografiji in morda nekoč nekje prav s to prikrito energijo talenta uspe. Čustveno ji predvsem leto 2013 ni bilo naklonjeno. Marsičemu se je prilagajala in na koncu vseeno izgubila. Je pa to šola za njo, ki pa ni bila prva, tudi pred štirimi leti je doživela prelomnico na čustvenih barierah.

Zanimivo je, kako se ji bodo poti v drugi polovici leta 2014 odprle v tujino, ker pa njena notranja nezaupljivost sama do sebe v zadnjem trenutku tudi menja načrte, nisem prepričana, da se bo dejansko za to pot odločila. V juliju 2014 mora biti predvsem nekoliko bolj pre­vidna na vseh življenjskih področjih, ker bo naletela na težave, težavice, ovire in nesporazume. Zares pomembna prelomnica v njenem življenju se ji obeta v letu 2015. Takrat pravzaprav podre mostove težav zadnjih dveh let, se finančno dejansko postavi v smer, ki ji bo omogočala veliko več ustvarjalnosti in svobode. Takrat bo znotraj sebe našla, kar išče na svojih poteh ..." je bila v svoji napovedi natančna Karin.

Presenečena nad točnostjo nekaterih podatkov 

Seveda pa nas je zanimalo, ali je v njenih besedah kaj resnice, zato si je vedeževalkine stavke prebrala tudi Ana Marija, ki je bila nad točnostjo nekaterih podatkov iz preteklosti popolnoma presenečena.

"Še vedno sem v rahlem šoku, kako zelo prav ima Karin! Priznam, vse je res in pogosto se prepiram z Usodo, kaj sem takega storila, da moram skozi toliko ovir - ampak kot kaže, imam to srečo, da kljub vsemu energično stopam naprej po svoji nepredvidljivi poti. Glede na to, kako se mi je življenje že do zdaj velikokrat popolnoma turbulentno obrnilo v nepredvidljivo smer, pogumno zrem naprej. Kaj naj rečem: ko­maj čakam leto 2015! (smeh)"

Idej, kaj bo počela v prihodnje, Ani Mariji tudi po koncu šova ne manjka, zato jo bomo v jesenskih mese­cih videli na kar nekaj odrih po Sloveniji. Svojemu igralskemu in komičnemu talentu pa bo po novem dodala še glasbene elemente, saj obljublja prvi glasbeni stand-up pri nas.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 25/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 25/2014

Story Story 25/2014, od 12. 06. 2014

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri