Ana Marija iskreno o ljubezni in ponesrečenih zvezah

Ana Marija Mitić (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lea
9. 4. 2014

Igralka Ana Marija Mitić se na družabnih dogodkih raje kot z moškim spremljevalcem pojavi s kakšno prijateljico. Pa ne zato, ker ne bi našla primernega kandidata, ampak ker ga niti ne išče. Čeprav so ji že nekajkrat strli srce, pa vsekakor ni izgubila upanja v ljubezen.

"Zanimiv se mi zdi ta trenutni fenomen žensk okoli 30 let, ki ne vedo, kaj bi še dale nase in vase, da bi bile še bolj lepe in popolne, ter gredo žurat v klub z napisom na čelu, da si iščejo moža. To se mi zdi smešno, ne vem, zakaj ne bi mogli biti samozadostni in srečni takšni, kakršni smo lahko. In taka sem.

Sama hodim po svetu srečna in samosvoja, ne da bi se mi po mislih podilo vprašanje, ali bom spoznala pravega," na vprašanje, kako to, da še ni našla tistega pravega moškega zase, odgovarja Ana Marija, ki zase pravi, da je 'totalno nesebični dajalec ljubezni'.

"Ampak v tem krutem svetu je za nas to prej minus kot plus. Zelo lahko te udari po glavi in tudi meni se je že nekajkrat zgodilo prav to. In zato sem se odločila, da se zaradi xy-kromosomov, ki jim rečemo moški, ne bom več obremenjevala. Lahko jim damo vse, pa bodo na koncu še vedno nezadovoljni. Bo šel s prijatelji na dopust na Filipine in si domov pripeljal zaročenko. A je to sploh moški? Zame ne."

Več o svojem ljubezenskem življenju je povedala v intervjuju, ki ga lahko preberete v novi številki revije Lea, za katero je iskreno spregovorila tudi o zanimivi izkušnji z Bosancem.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri