Ana Marija Mitić je kilograme pretopila v zlato

23. 2. 2015 | Vir: Nova
Deli
Vsakemu 
dobronamernemu 
nasvetu Ana Marija 
rada prisluhne, 
čeprav ima rada 
prav vsak svoj 
kilogram. (foto: Sašo Radej)
Sašo Radej

Potem ko je sprejela ponudbo Pro plusa in postala voditeljica Big Brotherja, so zgovorno temnolasko začeli obletavati tudi najrazličnejši ponudniki storitev in blaga, ki bi jo radi pocrkljali. Tako Ana Marija ni zasuta le z delom (igra v uspešnici Špas teatra Ko ko komediji, vodi prireditve in zdaj še Big Brother), ampak tudi s številnimi povabili na zabave.

Ena najbolj zaželenih gostij ta hip pa se zaveda, da se njen do zadnjega kotička zapolnjen urnik lahko kaj hitro sesuje, če ji odpove imunski sistem. Ana Marija pravi: "Bog ne daj, da zbolim zdaj. Delam vse, da se to ne bo zgodilo. Pazim na zdravje, pazim na svoj glas, na svoje noge, roke in glavo!"

Izvedeli smo še, da se je odločila izgubiti kakšen kilogram in centimeter okoli pasu in da se je že oglasila v salonu Linea Snella, kjer so pravi strokovnjaki. Čeprav je Ana Marija velika zagovornica vsakega svojega centimetra in kilograma, in tudi zaradi tega je tako zelo priljubljena, pa bi rada ostala fit in ji bo zanimanje za dobro počutje in kakšen dodaten nasvet pri tem le še koristil.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik