Ana Marija Mitič: Na vročih grških plažah

Se bo iz sanjskega 
potovanja izcimila 
poroka?! Ana 
Marija pravi, da je to le šala. (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
23. 8. 2015

To leto je bilo za komičarko Ana Marijo še posebej delovno in že kmalu po koncu šova Big Brother, ki ga je letos vodila, je napovedala, da si bo privoščila prav poseben oddih na grških plažah.

Leta je sanjala o grški idili, prav letošnje poletje pa se ji je skrita želja končno uresničila. Priljubljena Ana Marija, ki je kar dobre tri mesece s svojo simpatičnostjo žarela s televizijskih zaslonov in razveseljevala gledalce Big Brotherja kot voditeljica resničnostnega šova, se je še do nedavnega nastavljala sončnim žarkom prav na sanjskem Mikonosu.

Zaslužen oddih si je privoščila skupaj z dolgoletnim prijateljem in se pošalila, da sta dopustno pohajkovanje poimenovala kar 'honeymoon': ''Pri 16 letih sva si pač obljubila, da se v določeni starosti poročiva!'' No, šalo na stran. Ana nam je zaupala, da je uživala v tradicionalnih večerjah in sončnih zahodih, pa tudi njena žurerska plat ni bila prikrajšana, saj Grčija ponuja nepozaben in noro dober clubbing. Poletje bo še vroče, noči pa dolge – septembra jo namreč pričakuje še ena eksotična destinacija, priljubljena Ibiza, kjer pa je stalna gostja še vrsto let.Na Mikonos je odpotovala s prijateljem.

NEJA DROZG

Priporočamo