Ana Marija Mitić: Občutila Janove mehke ustnice

Ana Maria Mitić je prva ženska, ki jo je Jan Plestenjak poljubil v javnosti. (foto: Lea Press) Lea Press
Vir: Lea
18. 11. 2015

Marsikdo je užival na nedavni predstavi Na žaru z Ladom Bizovičarjem, kjer so si izbrani znani Slovenci 'privoščili' šale na račun večnega šarmerja Jana Plestenjaka. Med njimi je bila tudi Ana Marija Mitić, ki je po svojem nastopu doživela nekaj popolnoma nepričakovanega.

Po sočnem poljubu sta si Ana Maria in Jan skupaj z drugimi akterji v predstavi privoščila sproščen večer v njegovi Sobi 102.

Namreč, Jan jo je na odru pred vso dvorano poljubil na usta, trenutek pa je po njenih besedah trajal in trajal.

"Tega nisem pričakovala, ampak zakaj se ne bi prepustila trenutku, če pa je bil na drugi strani človek, čigar poljub bi si želela skoraj vsaka. Mislim, da je bila v tistem trenutku še najbolj vesela moja mama, ki bi Jana z veseljem odobrila za svojega zeta," je svoje občutke opisala Ana Maria, ki pa se v tistem trenutku niti ni obremenjevala, kaj bo o njunem poljubu rekla njegova izbranka Tara Zupančič. "Mislim, da je niti ni bilo v dvorani tisti večer, ampak prepričana sem, da med nami zaradi tega ne bo zamer," pravi Ana Maria, ki se bo zagotovo zapisala v zgodovino, saj je prva ženska, ki ji je Jan namenil svoj poljub pred očmi javnosti.