Ana Marija Mitić: Odkrili smo skrite vezi z Lovšinom

15. 5. 2014 | Vir: Lea
Deli
Ana Marija Mitić (foto: revija Lea)
revija Lea

Preteklo nedeljo se nismo mogli načuditi fenomenalni preobrazbi Ane Marije Mitić, ki je v oddaji Znan obraz ima svoj glas imitirala Pera Lovšina.

Ker nam nič ne more ostati skrito, smo takoj poizvedli, ali ga pozna, in ugotovili, da je prijateljevala celo z njegovim sinom Matejem Lovšinom. Ko smo jo poklicali in vprašali za podrobnejše informacije, se je nasmejana odzvala:

"Pera poznam še najmanj, razen nekaj skupnih srečanj se nisva ravno družila. Z Matejem smo kar nekajkrat skupaj žurali, super fant je!" Takoj je zavrnila kakršnakoli domnevanja, da bi med njima bilo kdaj tudi kaj več, obenem pa izrazila komplimente vsej družini:

"Perova hčerka Nejka je zelo lepo dekle, vnukinji sta za pojest, njegova žena pa pri meni uživa vse spoštovanje, saj je pohvalno dejavna na področju sladkorne bolezni." Mitićeva še dodaja, da ji je v veliko veselje, ker je uspešno opravila svoj nastop, ki pa ga Pero ni mogel spremljati v živo, saj je bil takrat na Majorki.

"Takoj sem dobila čestitke po Facebooku od njegove hčerke Nejke, ki je skupaj z njegovima vnukinjama komaj pričakovala nastop, zato sem še toliko bolj vesela, da je dobro uspel."

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu