Ana Marija Mitić: Po rokah jo nosi Srb Bane

Ana Marija se je 
tudi v obleki, ki je 
bila videti kot 
bombon, odlično 
počutila.
 (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
23. 3. 2015

Zadnje tedne Ana Marija Mitić, voditeljica šova Big Brother, veliko preživlja tudi v Beogradu, kjer poteka snemanje. Zgovorna komedijantka je tako hitro našla sebi primerno družbo, postavnega Srba Baneta Devića.

Ker sta oba vpeta v delo pri šovu Big Brother, ona kot voditeljica in on kot stilist, skupaj preživljata veliko časa. Ana Marija ima o njem le lepe besede in pravi, da jo je stilist nemudoma prebral: "Bane je čudovit mladenič, ki obvlada stajlinge. Sploh mu ni bilo treba meriti me, takoj ko je videl mojo postavo, mu je bila všeč. Rekel je, da imam ozek pas, in si takoj zamislil, kako me bo oblačil. Izbrali smo malo bolj spektakularno izvedbo, ker je Big Brother največji resničnostni šov vseh časov in moramo biti res malo bolj posebni.

Zamislil si je, da ne bi šel v klasično črno, ampak z več barvami. In glede na to, da imamo čudovit studio, ki je pretežno rožnate barve, se je odločil, da bo tudi mene odel bolj pinki. Ko sem videla to obleko, sem padla na rit. Kar mi je sploh všeč, saj ne bi bila rada 'popeglana' kot neka gospa. To je le mladosten šov, dinamičen in nepredvidljiv. In taka sem tudi jaz. Njegovi stajlingi so mi zelo zelo všeč." Bane pa skrbi za Ana Marijo še na več načinov: "On je tukaj trda toka in se mu sploh ne upam ugovarjati. Skrbi tudi za vse druge stvari, ko imam recimo visoke pete, mi on okoli nosi udobne čevlje, da se lahko preobujem, ko me začnejo boleti noge. Za mano nosi bundico in me opominja, naj se ogrnem, da ne zbolim. Pa še banane mi 'trpa' v usta, da ne bi omedlela. Meni se res ne zdi, da bi jaz nekaj omedlevala, ampak če je on presodil, kdaj moram jesti, potem ga ubogam."

Bane o Ani Mariji

Ste že sodelovali pri katerih TV-oddajah?

Sodeloval sem pri mnogo oddajah in šovih, pri skoraj vseh večjih festivalih, glasbenih spotih, oglasih ... V zadnjih dveh letih sem sodeloval pri dveh sezonah šova Znan obraz ima svoj glas in Zvezde plešejo.

Na račun obleke so že padali komentarji, več negativnih kot pozitivnih. Da je bila na primer kot bombon.

Ha, ha, saj bombone imamo vendar vsi radi! Big Brother je zabaven format in skupaj smo se odločili, da za Ano ne pripravimo vsakdanjih ali preveč resnih stajlingov. Z Ano sva v prvi oddaji začrtala dobro smer, bistveno pa je seveda, da se ona v stajlingu pred kamero počuti dobro.

Ana je nora na tigraste vzorce – ji boste pripravili tudi kaj takega?

Razmišljal sem že, da bi ji v eni izmed prihodnjih oddaj izpolnil željo in pripravil kaj ekstravagantnega s tigrastim potiskom. Mislim, da bodo v Big Brotherju tudi tigrasti momenti.

Kako je delati z Ano Marijo?

Med pomerjanji se veliko šaliva in smejeva. Delo z njo ni niti malo zahtevno in mi je v veliko veselje. V zaodrju ji stojim ob strani in ji med oddajo v živo poskušam vse čim bolj olajšati, kar pa ni niti malo zahtevno, saj izžareva veliko pozitivne energije.

NINA KEDER

Priporočamo