Ana Marija Mitić razkrila, kaj se je po porodu povsem spremenilo in brez česa te dni nikakor ne more

Ana Marija Mitič (foto: Goran Antley) Goran Antley
19. 12. 2019

Voditeljica in stand up komičarka Ana Marija Mitić je razkrila, da po porodu nikakor ne zdrži brez sladkarij, še posebej pa ne zdaj, ko je veseli december.

"Jaz nikoli nisem bila za sladko, že kot otroka me niso nikoli mogli podkupiti z bonboni ali čokolado - prej sem bila pripravljena kaj storiti v zameno za segedin golaž! Bratova žena Lina mi je bila vedno fovš, kako me ne premamijo štrudlji, palačinke in pite, jaz pa sem nos krivila po vonju sirčkov in salamic mmm. No, pa je prišla nosečnost in z njo čudne kombinacije, pa seveda želja po sladkem, ki se je po rojstvu še stopnjevala, trenutno pa mislim, da sem na vrhuncu svojih moči. Pa še december je! Malo se mi sicer smili moje črevesje, pa koža, ampak prav nič se mi pa ne smili tale dekoracija na mini sacher tortici, ki jo bom uničila tja do druge kave sigurno. A ste vedeli, da je na svetu 40 do 50 milijonov ljudi, ki jim kakav predstavlja preživetje? Dejmo no podpret njihov biznis!" je duhovito zapisala Ana Marija Mitić.

Ana Marija je pred dobrim letom dni prvič okusila čare materinstva, ko je povila sina Leva. Po porodu se je hitro znebila vseh odvečnih kilogramov in začela pridno telovaditi in osupnila s svojo vitko postavo. V veselem decembru si je dala tudi Ana Marija malo duška in prav je tako, saj si po vseh napornih treningih to še kako zasluži.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mljask! 🍰 Jaz nikoli nisem bila za sladko, že kot otroka me niso nikoli mogli podkupiti z bonboni ali čokolado - prej sem bila pripravljena kaj storiti v zameno za segedin golaž! 😃 Bratova žena Lina mi je bila vedno fovš, kako me ne premamijo štrudlji, palačinke in pite, jaz pa sem nos krivila po vonju sirčkov in salamic mmm 🙃🍖🧀🥓🌭🍔 No, pa je prišla nosečnost in z njo čudne kombinacije, pa seveda želja po sladkem, ki se je po rojstvu še stopnjevala, trenutno pa mislim, da sem na vrhuncu svojih moči 🍪🍩🍫🍭🥮🍡 Pa še december je!! 🥳 Malo se mi sicer smili moje črevesje, pa koža, ampak prav nič se mi pa ne smili tale dekoracija na mini sacher tortici, ki jo bom uničila tja do druge kave sigurno. 😍🐘🐡 A ste vedeli, da je na svetu 40 do 50 milijonov ljudi, ki jim kakav predstavlja preživetje? Dejmo no podpret njihov biznis! 🐥🍫🚀 #bajsanje #sweettooth #mothersofinstagram #happy #chocolate #healthy #cocoa #cake #eatersanonymous #tongueouttuesday #omnomnom #festive #spirit #edible #decoration

A post shared by Ana Maria Mitic (@mamamaria_si) on

Priporočamo