Ana Marija Mitić: Zlata ‘pasja’ mačeha

Vir: Lea
4. 6. 2009

Televizijska voditeljica in igralka Ana Marija Mitić si je od nekdaj želela kužka, ko pa je pred leti uspešno končala gimnazijo, se ji je uresničila tudi dolgoletna želja. Srečo je začela deliti z Alexio, prelepo pitbulmastifko.

Ko pa se je igralka lani odselila od doma, je pasjo ljubljenko Alexio, ki si jo je tako srčno želela, meni nič tebi nič pustila doma. Tako je mama čez noč postala mačeha prikupni psički, ki jo kličejo kar Lexi. Pa smo se pozanimali, kako je lahko tako nasmejan človek tako krut? Ana Marija nam je razložila zgodbo:

“Pred letom dni sem se preselila bližje središču Ljubljane, kjer je okolje zelo prometno in za umirjeno pitbulmastifko kar preveč živahno. Bolje ji je pri starših, kjer ima poleg ogromnih travnatih površin še izvrstno oskrbo. Včasih ji prav zavidam, saj ima gospa življenje prave pasje dame – spi na otroški vzmetnici, zraven ima dve okrasni blazini s tigrastimi prevlekami, pokrita pa je s toplo odejico v safari vzorcih. In medtem ko jaz na hitro zmlatim kakšen sendvič za malico, ima ona vsak dan skuhano kosilo in obilico pasjih priboljškov,” nam je še zaupala jezikava voditeljica.