Ana Praznik zdaj o svojem partnerju povedala pravo resnico in tole so vse podrobnosti

16. 6. 2024
Deli
Ana Praznik zdaj o svojem partnerju povedala pravo resnico in tole so vse podrobnosti (foto: Jaka Bizjak, Neo Visuals)
Jaka Bizjak, Neo Visuals

Voditeljica Ana Praznik ne skriva, da jo je njen priimek nekoč zelo motil.

"Ko sem bila majhna, mi moj praznični priimek ni bil ljub, saj so me sošolci zbadali zaradi njega. Želela sem si 'običajnega' priimka – denimo Žagar, Novak, Kovač … Ko si majhen, ni fino biti poseben. Takrat nisem odreagirala na ta zbadanja niti jim nisem posvečala pozornosti. Bolj me je motilo, kadar mi je kdo rekel, da imam čuden glas. Spominjam se fanta, ki mi je bil všeč, kolikor vem, tudi jaz njemu. V osnovni šoli mi je napisal pismo, da ne more biti z mano, ker imam čuden glas," je v pogovoru za revijo Jana pred časom povedala Ana Praznik, ki jo mnogi z veseljem spremljajo in kjer s prenovo domov mnogim spremenijo življenje.

"Moji jesensko-zimski dnevi so bili zapolnjeni s snemanjem oddaj, kar je pomenilo kar nekaj tednov odsotnosti od doma, cele dneve na terenu po vsej Sloveniji, ko sem spoznavala družine, njihove zgodbe, bivalne razmere. Z našimi mojstri jim skušamo pomagati po najboljših močeh. Kljub obilici dela in zahtevnim pogojem mi je pri tem zelo lepo in uživam," je bila zgovorna Ana.

"Vsake nove sezone se zelo veselim, četudi je zelo naporen projekt, tako fizično kot čustveno. Ni lepšega, kot ko smo na koncu za naše delo nagrajeni z objemi družin, z njihovimi hvaležnimi pogledi ..." je povedala Ana, ki pa seveda nikoli ne pozabi povedati, da ji ob takem tempu zelo veliko pomaga tudi njen srčni izbranec Peter, ki takrat poskrbi za njuno princesko Otjo, ki jo oba zelo obožujeta.

"Nekateri mislijo, kako mi je lahko, kako mi gre vse zlahka, vendar še malo ni tako. Brez veliko potrpljenja, razumevanja, spoštovanja in dogovarjanja bi bilo moje delo veliko težje. Zagotovo pa ga ne bi mogla opravljati, če ne bi imela ob sebi tako razumevajočega in podpirajočega partnerja. Zavedam se, da to ni samoumevno. Prijateljice mi povedo, da njihovim partnerjem ni prav, če jih kdaj pustijo same za dva dni, jaz pa sem res veliko (službeno) odsotna," ni skoparila na njegov račun Ana, ki ne skriva, da ima zaradi svojega partnerja zares veliko srečo.

"Če si v zvezi, seveda živiš družinsko življenje, a če želiš osebnostno in profesionalno rasti, je treba imeti tudi svoje ambicije in jih preizkušati. Hvaležna sem, da v vseh teh letih Peter ni niti z enim samim dejanjem ali besedo namignil, da mu moje delo ni pogodu. Seveda pa je tako tudi obratno. Podpirava drug drugega in zato še toliko bolj ceniva najine in naše skupne trenutke," je bila iskrena Ana, ki ne skriva, da je najbolj srečna takrat, ko so vsi trije skupaj in uživaj v vsem tistem, za kar sicer zmanjka časa.

Preberite šeZdaj je o princesi Anni na dan prišlo tisto, kar so mnogi že nekaj časa šepetali

Jure Košir zdaj pokazal, kakšno razkošje ima v domači kuhinji in mnogi so zeleni od zavisti

 

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave