Ana Pusovnik (Sanjski moški) ni več samska! Razkrivamo, kdo je njen novi izbranec

Ana Pusovnik (Sanjski moški) ni več samska! Razkrivamo, kdo je njen novi izbranec (foto: POP TV) POP TV
9. 9. 2021

Zagotovo se še spomnite postavne temnolaske, ki se je v šovu borila za srce sanjskega Gregorja Čeglaja.

"Priljubljena tekmovalka resničnostnega šova Sanjski moški, Ana Pusovnik, ni več samska," nam je razkril zanesljivi vir. 

Kot smo izvedeli, naj bi priljubljena vplivnica s Koroške že nekaj časa zmenkovala z uspešnim koroškim podjetnikom, Saškom Taksom.

Gre za podjetnika, ki je vodenje podjetja Graplas d.o.o. pred več kot 10 leti prevzel od svojega očeta, in to kar čez noč, kot so zapisali na portalu območne obrtno-podjetniške zbornice Ravne. Njegovemu očetu je namreč počila aorta, tako da je Saško zelo hitro moral prevzeti njegovo vlogo. Po fotografiji, objavljeni na njegovem Instagram profilu sodeč, je podjetnik nadvse postaven in simpatičen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasko Taks (@taks22_)

No, morda je Ana že pred časom napovedala novost v svojem življenju, saj je na Instagramu v storyju samo za svoje sledilce objavila fotografijo, na kateri je z novo pričesko. Če naj bi veljal rek, da nova pričeska pomeni nekaj novega v življenju, mogoče ravno to potrjuje navedbe našega vira. Ano smo sicer kontaktirali prek družbenega omrežja s prošnjo po komentarju, a se nam ni oglasila.