Neeee, ste videli, kaj so zaposleni Ane Roš storili takoj, ko so prejeli tri Michelinove zvezdice, tole ne bi storil vsak

28. 9. 2023
Deli
Neeee, ste videli, kaj so zaposleni Ane Roš storili takoj, ko so prejeli tri Michelinove zvezdice, tole ne bi storil vsak (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Ana Roš je nedavno dosegla tisto, kar si mnogi morda niti ne znajo predstavljati, a njej je to uspelo.

Ana Roš je nedavno s Hišo Franko v Michelinovem vodniku za leto 2023 pridobila novo zvezdico in se sedaj ponaša s tremi, kar je najvišje odlikovanje Michelinovega vodnika. "Tretja Michelinova zvezdica je priznanje naši ustvarjalnosti, inovativnosti in predanosti kulinaričnemu ustvarjanju. Potrjuje, da smo izbrali pravo pot," so ob prejemu tretje zvezdice zapisali v Hiši Franko.

Na Val 202 se že kmalu vrača ta legendarni voditelj, ki so ga mnogi zelo pogrešali

Kuharska mojstrica Ana Roš je izpostavila, da gre za uresničitev sanj vseh članov družine Hiše Franko. "Mlada ekipa, ki trdo dela dan za dnem, leto za letom. Toda na koncu dneva nam je najbolj pomembno, da so gostje Hiše Franko zadovoljni. Nismo za vogalom in hvaležni smo za vsako dušo, ki si vzame čas, da se zapelje skozi divji svet doline Soče in uživa v naših čudovitih stvaritvah," so v sporočilu še zapisali.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tilen Jurič- Tiki (@tilenjuric)

Po tem zgodovinskem uspehu pa so zaposleni v Hiši Franko naredili še korak dlje in trajno nase zapisali ta velik uspeh in odšli na skupinsko tetoviranje. Ja prav ste prebrali, zaposleni Ane Roš so se odločili, da to tako zelo velik uspeh, da si zasluži posebno mesto, zato so si vsi tetovirali tri zvezdice. Mesto, kje bo stala ta prestižna tetovaža, si je vsak izbral sam, vsi pa so bili nad takšno idejo izjemno navdušeni.

No, videti je, da se je vseh ta nagrada izjemno močno dotaknila, odslej pa jo bodo vedno nosili blizu srca, saj jih bodo tetovaže za vedno spomnile na ta pomemben trenutek, ko jim je uspelo tisto, kar se je do zdaj zdelo neverjetno in morda celo nedosegljivo.

Bonus video: Sam Garrett nam je v intervjuju odgovoril na nekaj vprašanj o glasbi, duhovnosti in podal navdihujoče sporočilo tistim, ki trenutno trpijo zaradi naravnih katastrof.