Ana Roš ni edina, Zanzibar trenutno gosti še druge znane Slovenke in Slovence, poglejte si te prizore

Ana Roš ni edina, Zanzibar trenutno gosti še druge znane Slovenke in Slovence, poglejte si te prizore (foto: Profimedia) Profimedia
24. 2. 2021

Eksotični afriški otok v Indjskem oceanu je priljubljena počitniška destinacija, še posebej v časih, ko je pri nas zima.

Tudi v koronačasih si je marsikdo zaželel, da bi se podal na počitnice na ta rajski otok, poln peščenih plaž. Tako ne čudi dejstvo, da so se za to destinacijo odločili nekateri znani Slovenci in Slovenke, med njimi tudi kuharska mojstrica Ana Roš, ki se je tja podala z družino in se svojim sledilcem oglasila preko Instagrama.

A ni edina - tja je odpotovala plesalka, ki se je spomnimo iz šova Zvezde plešejo, Gordana Grandošek Whiddon. Vzela si je čas zase in za svojega soproga Trenta, s katerim se je podala na Zanzibar, sledilcem pa je pokazala nekaj utrinkov z njunega dopusta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gordana Grandosek Whiddon (@gordanagw)

Očitno se je na Zanzibarju pred časom mudil tudi pevec Sebastian, ki se je z nostalgično objavo na Facebooku spomnil lepih počitnic. Ob lepi fotografiji je namreč zapisal: "Sanjam. O soncu, morju, poletju."

Sanjam. O soncu, morju, poletju. 😍 🌴 ☀️

Posted by Sebastian on Tuesday, 23 February 2021

Priporočamo