Ana Roš odkrito o tem, kako prizadeta sta zaradi nje njena otroka

11. 3. 2021
Deli
Ana Roš odkrito o tem, kako prizadeta sta zaradi nje njena otroka (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Chefinja Ana Roš, ki ji je Michelinov vplivni gastronomski vodnik v lanskem letu pripel kar dve zvezdici, je precej razočarana nad trenutno situacijo in vsem kar se v državi dogaja v času koronavirusa. S svojo družino je nedavno odpotovala na sanjski Zanzibar, v intervjuju za Onaplus pa ni skrivala, da je celotno dogajanje naravnost noro.

"Moja otroka sta pogosto osupla nad tem, kar prebereta o meni. Najstnika sta, ki na svet gledata s svojimi očmi in se ne prepuščata gnevu in sovraštvu. Kar se dogaja, se jima zdi noro. Če bi bila bolj občutljiva, bi trpela še veliko bolj. Tudi jaz sem užaloščena. Ni lepo o sebi brati nizkotnosti, ki ne sodijo nikamor. Ne, niti za šank," je za Onaplus žalostno povedala Ana Roš.

Chefinja, ki jo slavi in po rokah nosi cel svet, na domačih tleh pogosto naleti na hude kritike in blatenja. V zadnjem času je še posebej na udaru, najbolj pa jo žalosti, da zaradi nastale situacije ne more delati tistega, kar ima najraje, ustvarjati v kuhinji in svojih gostov navduševati z novimi in novimi okusi, ki jih je znala pričakati skupaj s svojo vrhunsko ekipo.

Njena slovita Hiša Franko je tako v preteklosti gostila številne elitne goste, njene vrhunske dobrote pa so prihajali okušati gostje iz celega sveta. Ana seveda upa, da se bo nastala situacija sčasoma umirila in da bo spet lahko nadaljevala s svojim poslanstvom.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan