Ana Tavča Pirkovič v obleki, ki ji izjemno pristoji in bo zagotovo hit poletja

Ana Tavča Pirkovič v obleki, ki ji izjemno pristoji in bo zagotovo hit poletja (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
15. 7. 2020

Pred kamero je vedno urejena, taka pa je tudi, ko žarometi ugasnejo.

Priljubljena televizijska voditeljica Ana, ki jo gledalci naravnost obožujejo, dobro ve, kateri modni kosi so tisti, ki bodo v sezoni najbolj priljubljeni. To vedno znova dokaže s svojo izbiro oblačil.

Tokrat jo lahko občudujemo v športno-elegantni obleki priljubljenega srajčnega kroja, ki se pod pasom malce razširi v obliko A. Črtasti vzorec bo vsaki dami naredill uslugo, saj naredi postavo optično bolj vitko. Ana dobro ve, da ji modra barva zelo pristoji, zato se velikokrat odloči za razne odtenke modre.

Njeno izbiro so sledilci zelo pohvalili in se strinjali, da je v tej obleki res lepa. Ker so tako krojene obleke izjemno praktične in hkrati udobne, primerne pa so za skorajda vsako priložnost, jih bomo zagotovo to poletje lahko občudovali na marsikateri modni navdušenki.

Ani gredo zato vse pohvale, saj s svojo izbiro zna ponuditi navdih tistim damam, ki se pogosto sprašujejo: "Kaj pa naj oblečem?" In če smo iskrene, se nas v taki vlogi pogosto znajde kar precej, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Domov... da se jutri skupaj nauzijemo poletnega jutra @oddaja_dobrojutro ☀️ . . foto @nikokaro za @karo__media 👗 @pedrodelhierro_official v @galerijaemporium

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar) on