Te bele kopalke Ane Tavčar še vedno mnogi sanjajo, na plaži so kipeče obline obračale vse glave

29. 6. 2023
Deli
Te bele kopalke Ane Tavčar še vedno mnogi sanjajo, na plaži so kipeče obline obračale vse glave (foto: Matej Pirkovič)
Matej Pirkovič

Voditeljica Ana Tavčar je prava lepotica, ki vsako leto pokaže trendi modne kopalke, a mnogim so v spominu še vedno ostale njene bele enodelne kopalke.

Ana Tavčar, priljubljena televizijska voditeljica, je prava morska sirena, ki vsako leto s polno vnemo pričakuje trenutek, ko se lahko odpravi na morje in uživa v brezskrbnih poletnih dneh. Njena ljubezen do morja je nekaj, kar deli tudi s svojimi sledilci, ki vsako leto nestrpno pričakujejo trenutek, ko bodo lahko občudovali njeno sanjsko postavo v kopalkah.

Ana je znana po svoji dobri formi in negovanem videzu. Njena sanjska postava je pogosto vir navdiha in občudovanja. Sledilci se še vedno spominjajo tistih nepozabnih trenutkov, ko je nosila bele enodelne kopalke, ki so poudarjale njene zapeljive obline. Te kopalki so ji dajale zapeljiv in seksi videz, saj so se njene bujne obline kar kipele iz tesnih kopalk. Poseben vtis je naredil tudi malo višji izrez, ki je bil drzen, a hkrati zelo moden in trendovski.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)

Vprašanje, kakšen model kopalk bo Ana izbrala letos, je zato že v zraku. Njena izbira kopalk je vedno predmet pričakovanj in radovednosti njenih sledilcev, ki vsako leto komaj čakajo, da se bo na Instagramu pojavila v novem modnem kosu, ki bo zagotovo očaral in navdušil.

Njena samozavest in brezhiben videz na plaži širita pozitivno sporočilo o sprejemanju svojega telesa ter ljubezni in skrbi do sebe. Svoje sledilce navdušuje s svojo modno odločnostjo, saj vedno sledi najnovejšim trendom in izbira kopalk, ki najbolj poudarijo njeno naravno lepoto.

Vsekakor lahko pričakujemo, da bo Ana Tavčar tudi letos presenetila s svojo izbiro kopalk in navdušila svoje sledilce. Bo letos izbrala enodelne ali dvodelne? Bodo enobarvne ali se bo odločila za bolj živahne vzorce. Do zdaj je bila zvesta bolj umirjenim tonom, morda pa nas letos preseneti in pokaže nekaj povsem drugačnega.

Preberite še: Tako razkošno je danes domovanje Saše Lendero in mnogi bi si želeli imeti njen čudoviti raj

Morda vas zanima tudi: 

Tina Gorenjak je televizijska in gledališka igralka, po novem tudi pisateljica, sicer pa vsestranska umetnica. Pred kratkim je izdala svoj knjižni prvenec Najti ljubezen, ki temelji na resničnih dogodkih. Bere se kot mešanica stand up komedije in zaupenga pogovora s prijateljico. Gorenjakova obljublja obilo smeha, resničnih pripetljajev in povsem iskreno razmišljanje o ljubezni.

V zadnjih letih se je veliko govorilo o Tinini samskosti, ko je kot ena redkih spregovorila o tem, kako je biti pri njenih letih sama. Več o tem v spodnjem podcastu.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem