Ana Tavčar: Igor jo je začaral z lepimi besedami

Vir: Lea
30. 3. 2011

Pred dvema letoma sta se zaprisežena Kraševca Ana Tavčar in Igor Pirkovič čisto ‘slučajno’ začela srečevati na hodnikih naše nacionalke. Dobro leto je trajalo tiho ‘zasledovanje’ preudarnega fanta za simpatičnim dekletom.

Ana je občasno vendarle sprejela povabila na kavico, koncert, v kino in ljubezen je rasla tiho, počasi in v globine. Zdaj ju družijo čista ljubezen in strast do novinarstva in televizije, želja po družini in toplem domu, izleti in potovanja ter želja, da čim več trenutkov preživita skupaj.

Uspešen brez taktike

Ana se živo spominja metuljčkov v trebuhu in vročih ličk. Iskre so kar švigale. Igor jo je očaral z nevsiljivostjo, preprostostjo, očarljivostjo, duhovitostjo in intelektom. Njegov glavni prijem je bil ravno to, da ni bilo nobenih načrtovanih strategij, ampak samo on v vsej svoji iskrenosti. Opisuje ga kot moškega, ki je predvsem zelo čuteč, ljubeč, strasten in pozoren. Izjemno inteligenten, pragmatičen in premišljen, tudi racionalen, predvsem pa zelo smešen, duhovit in zabaven! Ob njem se lahko smeji vedno in povsod, pri frizerju, v trgovini, v službi, na družinskih kosilih …

“Igor me zelo dobro in podrobno pozna; ve, kaj bom rekla, kako se bom odzvala, kaj mi je všeč in nad čim se zmrdujem. Ve tudi, kako me spraviti v dobro voljo, v smeh in jok. Najbolj pa sta me o tem, da želim biti vedno njegova, prepričali njegova brezpogojna poštenost in stoodstotna zanesljivost. Z njim se počutim tako varno kot še nikoli prej, vem, da bo ob meni, ko ga bom potrebovala, vem, da popolnoma verjame vame in me v vsem podpira. Preprosto vem, da je Igor tisti, s katerim se želim postarati,” nam je razkrila Ana.