Ana Tavčar: Ne ustavi je niti nevihta!

Ana Tavčar: Ne ustavi je niti nevihta! (foto: arhiv revije Lady) arhiv revije Lady
Vir: Lady
15. 7. 2016

Ko se združijo ženske z vizijami, vedno nastanejo čudoviti projekti. In eden že nekaj časa poteka po naši deželi in nosi naziv 55 women for 55 dreams. Pobudnici sta Lucija Smolnik in Natalija Jelušič Babič.

Projekt danes povezuje ženske in jim daje veliko pozitivne energije, kar avtorici ob svojem delu tudi doživljata. Pred kratkim so se tako v družbi televizijske voditeljice Ane Tavčar in ene od nagrajenih žensk podale na nepozabno avanturo. Projekt 55 women for 55 dreams je nastal, ko sva dve ženski, polni kreativnosti, stisnili glave in ideja je padla. Rekli sva si, zakaj je ne bi uresničili! S tem projektom želiva pokazati tudi drugim ženskam, da je vse mogoče, le slediti moramo svojim sanjam in si upati skočiti," nam je zaupala Lucija Smolnik. In res. Ženske potrebujejo v življenju spodbude, in to jim ta projekt tudi daje.

"Ženske še vedno prevečkrat pozabimo nase in preveč je strahov, ki jih nosimo s sabo. Zato jih želiva spomniti, da so vrednote, da se postavijo na prvo mesto v svojem življenju. Opažava, da se na veliko prebujajo in si želijo takšnih projektov. Odziv je več kot fantastičen!"

Sodelovanje

Pri projektu je tako pred kratkim sodelovala tudi televizijska voditeljica Ana Tavčar. "Anina nagrada je bila dan, ki ga je nagrajenka lahko preživela z njo. Nagrajenko Antonio Pavlin je popeljala na tri svoja najljubša mesta. In ker se je med nami v času sodelovanja stkal res lep odnos, je povabila še naju z Natalijo," doda Lucija. "In vabilo je bilo res mamljivo." (smeh) Tako so se štiri pogumne ženske odpravile na nepozabno dogodivščino, ki jih je popeljala na grad Miramare. "Dan je bil poln smeha in niti sekunda ni minila v tišini. (smeh) Dan smo začele s pravo italijansko kavo v Aninem najljubšem lokalu. Po nevihti, ki nas je zajela, smo se odpeljale do gradu Miramare in poslušale zgodovino o princesi Sisi. Zaključile pa s sveto točko in pogledom na cel Tržaški zaliv. Res je bil fantastičen dan!" doda Natalija.

V družbi z Ano

"Ana je krasna ženska, polna energije, zelo energična, odločna sogovornica. Zelo ženstvena in čutna ženska. Kar nismo se mogle načuditi, koliko znanja nam je predala. Drugače pa je, kakor bi sama rekla, čisto normalna ženska. (smeh) Zato sva veseli, da se je odzvala najinemu projektu in eni izmed žensk uresničila čudovito željo."

Mihaela M. Kocbek