Ana Tavčar o težavah v zakonu z Igorjem Pirkovičem povedala svojo resnico, to je vse kar vemo

Ana Tavčar o težavah v zakonu z Igorjem Pirkovičem povedala svojo resnico, to je vse kar vemo (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
26. 4. 2022

Voditeljica Ana Tavčar ne skriva, da v njenem zakonu s televizijcem Igorjem Pirkovičem ni le med in mleko.

"Sem v partnerstvu, kjer je veliko razlik. V določenih pogledih sva z možem kot noč in dan, drugje sva kompatibilna. Vere nimava iste, vseh vrednot tudi ne, imava drugačne poglede na družbeno-politična vprašanja, spekter estetike in umetnosti je med nama svetlobna leta narazen. Se pa denimo precej strinjava, kar zadeva vzgojo, humor in kam oditi na počitnice," je že pred časom v intervjuju za Ona plus povedala voditeljica Ana Tavčar, ki je že leta poročena s televizijcem Igorjem Pirkovičem, skupaj pa imata dva otroka.

Do zdaj sta imela v zakonu vzpone in padce, Ana pa priznava, da je tudi veliko prilagajanja, da zakon res lahko zdrži. "Jaz od moža nekaterih stvari v partnerstvu ne pričakujem več; obenem sem se morala veliko naučiti tudi o svojih temnejših plateh, kako jih osvetliti, da sem boljša žena," je brez olepševanj povedala Ana.

"Najprej se zaljubiš v človeka, ki ni takšen, kakršen je v resnici, a si želiš, da bi bil, in to verjameš. Sledijo faze razočaranja, obupa, ko se zlahka zgodi razkol ali pa se par reši, prebrodi težave," še dodaja, saj se je v preteklosti veliko govorilo o krizi v njenem zakonu, a sta težave kasneje uspela rešiti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)