Ana Tavčar odkrito o tem, da se je pred časom na novo zaljubila in tukaj so vse podrobnosti

Ana Tavčar odkrito o tem, da se je pred časom na novo zaljubila in tukaj so vse podrobnosti (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
16. 11. 2022

Voditeljica Ana Tavčar ne skriva, da je ljubezen pri njej bistvo življenja in zato želi kar vsak dan čim bolj polno živeti in ga napolniti z ljubeznijo.

Ana Tavčar je v zadnjem času veliko medijske pozornosti dobila zaradi novice, da je njenega zakona konec in seveda mnogi njene pretekle besede zdaj še bolj z zanimanjem prebirajo.

"Einstein je rekel o ljubezni še marsikaj, v svojih pismih na koncu pove, da je bistvo vsega na tem vsem svetu eno samo: ljubezen. Mislim pa, da je nekje zapisal, da so znanstveniki, ko so iskali univerzalno teorijo vesolja, pozabili na glavno silo tega sveta, nevidno energijo ljubezni," je že pred časom voditeljica Ana Tavčar povedala za Onaplus.

Zdaj so njene besede še bolj pomenljive, saj je nedavno na dan prišlo, da se je Ana ločila od televizijca Igorja Pirkoviča, s katerim nista več našla skupne poti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)

"Zaljubila sem se pred kratkim – v nov način življenja: začela sem vsako dejanje in dogodek, vsak trenutek, vsako čustvo gledati ljubeznivo in z ljubeznijo. Pogledati na jezo ali strahove z ljubeznijo; pogledati na krivice, ki se (mi) dogajajo - z ljubeznijo; pogledati ne nekoga, ki me je prizadel - z ljubeznijo; pogledati nase  - z ljubeznijo. Mimogrede, če to misliš delati zares in ne samo na papirju ali po spiritualnih učbenikih, sploh ni tako enostavno. Morda ugotoviš, da si v kakšnem toksičnem okolju in da imaš okrog sebe tudi toksične ljudi in odnose, ki so lahko na precej nizkih frekvencah, kar pomeni, da se je treba najprej precej dvigniti. Saj veste, kako bi rekla Michelle Obama: »When they go low, we go high.« (op. p. Ko drugi udarijo nizko, mi zrastemo!) Einstein bi naju tudi dobro razumel. (smeh) Pravzaprav je tu veliko kvantne fizike," je še povedala voditeljica.

No, seveda ločitev še kako boli in meseci po ločitvi niso prav prijetni, a z načinom, ki ga opisuje Ana, se zdi vse lažje, vse manj boleče in vse bolj smiselno in takšno, da zdravi in celi globoke rane, ki so morebiti ostale po koncu zakona.

Preberite še: Takole nova izbranka razvaja moža pokojne Simone Weiss, mnogi mu zavidajo