Ana Tavčar Pirkovič dopustovala v Istri

Ana Tavčar Pirkovič dopustovala v Istri (foto: osebni arhiv ) osebni arhiv
Vir: Story
28. 8. 2018

Priljubljena voditeljica jutranjega programa Dobro jutro, Slovenija, Ana Tavčar Pirkovič, je za letošnji dopust izbrala sosednjo Istro, kjer so ob njej trije sončki.

"To je dopust, ki sicer ni tako zelo dopust, ker je z dvema majhnima otrokoma, ki sta bistra, premetena, radoživa in vihrava, lahko zelo naporno. Ampak ko ju pogledaš v oči in luknjice v ličkih, veš, zakaj živiš," doda simpatična Ana, ki na oddihu pozna vrsto različnih sprostitev, saj si le tako napolni baterije: "Sprostitev so sicer zame kava v lepih kopalkah in prosojni tuniki v senčki, sončenje pred zahodom s kakavovim maslom po vsem telesu, knjiga ali revija na ležalniku in mir. In mediteranska hrana, sveža, okusna in sočna. In potem topel večer in nežna noč pod zvezdami. Vse to si vendarle vsako poletje kdaj privoščim za dušo, drobne, točno take trenutke."

Na vprašanje, kaj ne sme manjkati na plaži, pa Ana še doda: "Sem stvarna in praktična: na plaži ne sme manjkati voda, to je moja enostavna in večna poletna osvežitev. Doma pa limonina voda z meliso in ledom. Tisto, kar sem letos dodatno uvedla v svojo torbo za plažo, je mali roza okrogel balzam za ustnice s faktorjem proti UV-žarkom, ki ščiti in vlaži ustnice. Super lepotni trik!"

Fotografije: osebni arhiv

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story18/2018

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 18/2018

Story 18/2018, od 16. 08. 2018