Ana Tavčar Pirkovič in Lorella Flego navdušili s stajlingom, ki je vreden posnemanja, videti sta fantastično

Ana Tavčar Pirkovič in Lorella Flego navdušili s stajlingom, ki je vreden posnemanja, videti sta fantastično (foto: Arhiv) Arhiv
18. 9. 2020

Priljubljena voditeljica in modna poznavalka - ženski tandem, ki je nepogrešljiv za zveste gledalce oddaje Dobro jutro.

Ana Tavčar Pirkovič in Lorella Flego nista zgolj sodelavki, v teh letih se je med njima spletlo prijateljstvo in vzajemno spoštovanje. Poleg tega sta obe dami, ki sta, ko gre za modo, marsikomu pravi vzornici.

Obe znata zase izbrati modele oblačil, ki jima pristojijo kot ulita, kar dokazujeta tako pred kamero kot za njo, saj sta vedno estetsko in modno urejeni. Tokrat sta se pred objektiv postavili v lahkotnih in sproščenih poletnih oblekicah podobnega kroja, a z drugačnim cvetličnim potiskom. Lorella nosi obleko, ki je rumene barve, potisk pa je bel. Ana pa je v beli obleki, ki jo krasijo drobne rožice.

K taki opravi sta izbrali sandale z visokimi petami, kar doda pridih elegance in protiutež poletni sproščenosti. Model oblekic je tak, da je večen, saj pravzaprav nikoli ne gre iz mode in zagotovo lahko podobne obleke najdemo v omari številnih modnih ozaveščenk. Če se boste tudi vi odločili za tako obleko, je konec sezone pravi čas za nakup - malo pobrskajte po vaših priljubljenih trgovinah, zagotovo boste našli podoben kos za ugodno ceno, saj marsikje ponujajo popuste na poletna oblačila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jutri te prebudiva z @lorellaflego v @oddaja_dobrojutro 💖 Nastavi budilko 🕖📺 @rtv.slovenija . . foto: ZEN

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar) on