Ana Tavčar Pirkovič iskreno o številnih prelomnicah, ki so se ji dogajale v zadnjem času in jo močno spremenile

Ana Tavčar Pirkovič iskreno o številnih prelomnicah, ki so se ji dogajale v zadnjem času in jo močno spremenile (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
22. 7. 2020

Voditeljica Ana Tavčar Pirkovič je v intervjuju za Slovenske novice priznala, da so se ji dogajale številne prelomnice.

Odsevate posebno energijo, ki daje občutek, da ste zadovoljni s svojim telesom, umom in duševnim mirom. Kaj se je zgodilo v zadnjem času, da je mogoče občutiti takšno spremembo?

Mogoče se je pa res nekaj zgodilo (nasmešek). Vmes sem večkrat padla, se pobrala. Rasla in doraščala. Občutila in spoznavala različne skrajnosti, predvsem pa spoznala sebe. Vedno bolj si upam biti jaz. Končno grem v smeri svojega poslanstva, in to želim početi iskreno in resnično, široko, premišljeno, a hkrati intuitivno.

Doktorica nemškega jezika se odlično znajde z angleščino in italijanščino, učila se je švedščine, zdaj pa osvaja še nizozemščino.

Ne znam še vsega, se pa učim, kako prisluhniti sebi. Dogajale so se mi številne prelomnice, od materinstva do zaključka zadanih projektov, kot je denimo doktorat na fakulteti, in če so spremembe vidne, je to zmes vsega racionalnega in emocionalnega, kar živim in delam. Spoznavam različne odtenke življenja in si dovolim čutiti, odpuščati, biti žalostna, jezna, vesela, radostna, srečna. Veliko razmišljam in se trudim biti boljša. Izhajam iz svojih najbolj intimnih sfer.

Vir: Slovenske novice