Ana Tavčar Pirkovič je čisto pomlajena! Le kako ji uspeva ohraniti tako svežino?

Ana Tavčar Pirkovič je čisto pomlajena! Le kako ji uspeva ohraniti tako svežino? (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
21. 1. 2021

Priljubljena televizijska voditeljica na družbenem omrežju pogosto razveseli s kakšno lepo fotografijo.

Spremljajo jo številni uporabniki Instagrama, saj Ana velja za modno osveščeno damo, ki je vedno urejena okusno in v skladu s trendi, tako da je številnim tudi modni navdih. Zdaj pa je objavila sliko, na kateri je v prvem planu njen obraz. Anina koža je gladka in napeta, videti je povsem sproščeno in spočito.

Zato ne čudi dejstvo, da se je marsikdo ob tem spraševal, kako ji to uspeva. Verjetno gre to pripisati dejstvu, da Ana skrbi za zdravo prehrano in redno gibanje, svoje pa so dodali tudi dobri geni. Dejstvo je, da vsaka ženska mora ugotoviti, kaj njeni koži najbolj "paše" in kako jo razvajati. Očitno je to postavni voditeljici uspelo.

Poleg tega je navdušila še njena obleka, ki je v kombinaciji z visokimi petami zelo elegantna. Gre za obleko s potiskom v obliki kačje kože, z izrezom in pasom, ki poudari Anino vitko postavo (obleko si lahko ogledate, če kliknete na desno puščico). Nič čudnega, da gledalci komaj čakajo priljubljeno oddajo Dobro jutro, ki jo Ana soustvarja s svojimi sodelavci.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)