Ana Tavčar Pirkovič je presenetila z ganljivo zgodbo o obleki, ki jo je nosila pred kamerami

Ana Tavčar (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
26. 11. 2020

V oddaji Dobro jutro se je namreč pojavila v obleki, ki je bila včasih last njene babice.

Sliko, ki je nastala v studiu, je Ana nato objavila še na svojem Instagram profilu, kjer je med drugim zapisala, da se ji je zdelo, da je njena nona ves čas z njo.

"V tem času, ko ne moreš obiskati in objeti najdražjih, dobiva nove razsežnosti. In skriva še druga sporočila: kako se moda ohranja, kako večni kosi potujejo iz generacije v generacijo, koliko topline in veličine je v tem, ko ti mama ali nona ali teta preda svoj prstan, broško, obleko... kako se počutiš, ko to nosiš. Da je nona to obleko nosila pred 50 leti! Kako se z njo odpre cel svet žensk, ki so hodile ob luni na ples, preživele vojne, vzgojile otroke in iz kilograma moke delale čudeže ... in lepoto te moči skupaj z ljubeznijo in trpkostjo življenja nekako zlile v podobe milih in hkrati gracioznih zensk. Na vse none, mame in ŽENSKE, ki vedo, kaj je zivljenje," je zapisala priljubljena televizijska voditeljica.

Ana je bila v obleki, ki ima že svojo kilometrino in zgodovino, videti nadvse elegantna. Obleka je klasičnega kroja, ki ga popestri bel ovratnik - pravzaprav bi lahko rekli, da je večna. K njej je obula salonarje v bež odtenku, ki se zdijo kot nalašč za to kombinacijo. Anin iskreni zapis je navdušil njene sledilce, ki se jim je zdelo izjemno lepo, da se je na tak način spomnila na svojo nono.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)