Ana Tavčar Pirkovič je resnično vsestranska, to je vnovič dokazala s svojo drzno kreacijo

Ana Tavčar Pirkovič je resnično vsestranska, to je vnovič dokazala s svojo drzno kreacijo (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
31. 8. 2020

Danes se je spet začela oddaja Dobro jutro, ki jo vodi priljubljena voditeljica Ana.

Nič čudnega, da so jo gledalci že močno pogrešali, saj zna s svojimi besedami in pojavo razvedriti še tako turoben dan skupaj s sodelavkami in sodelavci, s katerimi soustvarja oddajo.

Za njo je lepo poletje, preživeto v družbi najdražjih, kar smo lahko opazili po njenih objavah na Instagramu. Pred kratkim je presenetila s prikupno sliko, na kateri je bila v oblekici, ki si jo je po kroju iz revije Burda sešila sama. Tokrat pa je pokazala ozko krilo z visokim razporkom, ki je prav tako delo njenih rok.

"To poletje je prav drugačno, ker nosim “svoje” obleke. To krilo sem sešila enkrat kar tako, brez kroja, po navdihu... z buckami na tkanini po telesu. Ampak občutek it v njem na aperitivo je tak... magično-nežno-determinirano-skrivnostno svoboden...," je navdihnjeno zapisala Ana.

Ja, resnično je drugačen občutek, če si oblečeš oblačilo, za katero veš, da si se nadvse potrudil ter ga izdelal sam. Ročne spretnosti so nekaj, kar je treba negovati in jih nadgrajevati, kar Ana očitno sama dobro ve - dokaz za to je lepo krilo, ki ga lahko obleče ob raznih priložnostih.