Ana Tavčar Pirkovič je sveže zaljubljena in to je vse kar vemo do zdaj

10. 3. 2021
Deli
Ana Tavčar Pirkovič je sveže zaljubljena in to je vse kar vemo do zdaj (foto: Adrijan Pregelj)
Adrijan Pregelj

Voditeljica Ana Tavčar Pirkovič je nedavno razkrila, da je sveže zaljubljena in to na prav poseben način in v vsakem trenutku dneva.

"Einstein je rekel o ljubezni še marsikaj, v svojih pismih na koncu pove, da je bistvo vsega na tem vsem svetu eno samo: ljubezen. Mislim pa, da je nekje zapisal, da so znanstveniki, ko so iskali univerzalno teorijo vesolja, pozabili na glavno silo tega sveta, nevidno energijo ljubezni. 

Zaljubila sem se pred kratkim – v nov način življenja: začela sem vsako dejanje in dogodek, vsak trenutek, vsako čustvo gledati ljubeznivo in z ljubeznijo. Pogledati na jezo ali strahove z ljubeznijo; pogledati na krivice, ki se (mi) dogajajo - z ljubeznijo; pogledati ne nekoga, ki me je prizadel - z ljubeznijo; pogledati nase  - z ljubeznijo. Mimogrede, če to misliš delati zares in ne samo na papirju ali po spiritualnih učbenikih, sploh ni tako enostavno. Morda ugotoviš, da si v kakšnem toksičnem okolju in da imaš okrog sebe tudi toksične ljudi in odnose, ki so lahko na precej nizkih frekvencah, kar pomeni, da se je treba najprej precej dvigniti. Saj veste, kako bi rekla Michelle Obama: »When they go low, we go high.« (op. p. Ko drugi udarijo nizko, mi zrastemo!) Einstein bi naju tudi dobro razumel. (smeh) Pravzaprav je tu veliko kvantne fizike."

Vir: Onaplus