Ana Tavčar Pirkovič na televiziji vedno v čeveljcih z visoko peto, to je fotografija, ko se kamere ugasnejo, presenečeni boste

Ana Tavčar Pirkovič na televiziji vedno v čeveljcih z visoko peto, to je fotografija, ko se kamere ugasnejo, presenečeni boste (foto: Adrijan Pregelj) Adrijan Pregelj
1. 6. 2020

Voditeljica Ana Tavčar Pirkovič je tudi v zasebnem življenju, ko je daleč stran od televizijskih studiev prava modna ikona.

Voditeljica Ana Tavčar Pirkovič je prava modna navdušenka, ki vedno ve, katera modna kombinacija ji bo najbolj pristajala. V studiu nacionalne televizije, kjer vodi oddajo Dobro jutro, vedno osuplja s svojimi modnimi kombinacijami, ki so zares nekaj posebnega.

A v zasebnem življenju, ko se kamere ugasnejo, tudi Ana prisega na bolj udobno obutev, ki ji zagotavlja stabilen in lahkoten korak. Zato svojim stopalom rada privošči športno obutev, ki jo odlično kombinira z nekoliko bolj sproščenimi modnimi kombinacijami.

Vsekakor so ji tudi te modne kombinacije, ki so nekoliko drugačne od tistih iz studia, pisane na kožo in ji izjemno pristajajo ter jo še dodatno pomladijo in njenemu stilu dodajo še dodatno svežino.