Ana Tavčar Pirkovič navdušila s svojo predpraznično podobo, ta eleganca je večna!

Ana Tavčar Pirkovič navdušila s svojo predpraznično podobo, ta eleganca je večna! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
24. 12. 2020

Vedno, ko se pojavi na malih ekranih, je prava paša za oči.

Priljubljena voditeljica oddaje Dobro jutro tudi tokrat ni razočarala, saj je izbrala izjemno elegantno črno čipkasto obleko, ki je povsem usklajena z ritmom predprazničnega vzdušja. Marsikatera dama je ob tem samo zavzdihnila, saj Ani resnično pristoji vse, kar si obleče.

Gre za klasično črno malo oblekico brez rokavov, ki je z nekaj dodatki res primerna za slovesne priložnosti. Postavna voditeljica jo je popestrila z modnim pasom v bež barvi, s katerim je "razbila" črnino, ki bi sicer lahko delovala preveč monotono. Odločila se je za salonarje v barvnem odtenku, ki je usklajen s pasom, in tako dodala piko na i.

Seveda je požela navdušenje med svojimi sledilci, ki so jo pohvalili, marsikomu pa je s tem stajlingom morda dala navdih za najdaljšo noč v letu. To bomo sicer tokrat zaradi koronavirusa preživeli v krogu svojih najbližjih, a kljub temu si jo lahko polepšamo tako, da ne uredimo samo mize, temveč tudi sebe.

Drage dame, pobrskajte po svoji omari, nadenite si nasmešek in kakšno obleko, v kateri se vedno počutite dobro. Saj veste: pomembno je, da se v svoji koži počutimo udobno in lepo - tako energijo potem dajamo tudi drugim. Najdaljša noč v letu pa je kot nalašč za to, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)

Priporočamo