Ana Tavčar Pirkovič: “Nikoli nisem hujšala”

Ana Tavčar Pirkovič: “Nikoli nisem hujšala” (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Story
20. 6. 2018

Priljubljena televizijska voditeljica Ana Tavčar Pirkovič je ena izmed tistih redkih Slovenk, ki nikoli niso hujšale, prav tako ni šla na noben proticelulitni tretma, še manj pa se je mazala z različnimi mažami ali glinami.

"Kar se tega tiče, sem resnično čista 'outisiderka' in kolegice v službi se kar zabavajo ob meni, ko si v menzi za kosilo - skoraj edina - upam naročiti kranjske klobase z zeljem - in jih nato pojesti brez slabe vesti! Verjamem namreč v placebo učinek tudi pri hrani, torej če misliš, da nekaj redi, potem redi, če misliš, da ne, potem ne. In deluje! Poleg tega mi je zadnjič prijateljica v pisarni povedala stavek, ki ga je nekje ujela, in me nasmejala do ušes: 'Raje trpim en teden na morju kot vse leto v fitnesu.' To je bila duhovita ženska, ki zna uživati v življenju, sem si mislila," pripoveduje Ana.

"V nekem intervjuju z nutricionistom sem zasledila dobro tezo, da nikoli ne zgrešiš, če poslušaš telo, saj ti telo gotovo nikoli ne bo sporočalo, da vsak dan jej v McDonaldsu. In jaz pravzaprav jem, kar mi prija. Če je to pica, si jo privoščim, če pa se počutim premalo lahkotno, vzamem navadni jogurt in vanj stresem chia semena. Nimam predsodkov pred ničimer. In še ena stvar: zadovoljstvo, pristni odnosi, ljubezen. V tem je vsa skrivnost, če mene vprašaš, tudi za kilograme."

Foto: osebni arhiv

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story13/2018

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 13/2018

Story 13/2018, od 07. 06. 2018