Ana Tavčar Pirkovič ob koncu leta pokazala obleko, ki bi si jo želela marsikatera, poglejte si jo!

Ana Tavčar Pirkovič ob koncu leta pokazala obleko, ki bi si jo želela marsikatera, poglejte si jo! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
31. 12. 2020

Priljubljena voditeljica je v njej pravo poosebljenje elegance in miline.

Vajeni smo, da je Ana Tavčar Pirkovič pred kamerami vedno brezhibno urejena, zato ni nič nenavadnega, da veliko modnih navdušenk išče navdih prav pri njej, saj so Anini stajlingi vedno lepi. Tokrat je gledalce oddaje Dobro jutro razveselila z na videz zelo preprosto obleko, ki je romantična in elegantna hkrati.

Na svojem Instagram profilu je objavila dve fotografiji, na katerih si lahko obleko ogledamo od blizu. Nežna barva in diskretni čipkastvi vzorec tkanine "zahtevata" malce živahnosti, ki jo je Ana dodala z rdečo barvo šminke in laka za nohte. Ovratnik obleke je še posebej zanimiv, saj se lahko zaveže v veliko pentljo ali pa nosi prosto, kot šal. Zraven je obula elegantne salonarje v podobnem barvnem odtenku, ki so še dodatno poudarili njene vitke noge.

Anini sledilci so bili navdušeni, v tej obleki se jim je zdela prava paša za oči. Ne dvomimo, da se bo marsikatera dama odločila za podoben stajling, ki je lahko (s pravimi dodatki) primeren tudi za kakšno bolj slovesno priložnost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)