Ana Tavčar Pirkovič objavila zapeljivo fotografijo, nato pa doživela grozne kritike in še kako grde komentarje, tega verjetno ni pričakovala

Ana Tavčar Pirkovič objavila zapeljivo fotografijo, nato pa doživela grozne kritike in še kako grde komentarje, tega verjetno ni pričakovala (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
5. 8. 2020

Voditeljica Ana Tavčar si verjetno ni niti mislila, da bo ob objavi nedolžne fotografije doživela takšne hude kritike.

Popularna voditeljica oddaje Dobro jutro Ana Tavčar Pirkovič je nedavno na Instagramu objavila fotografijo vrhunske manekenke Cindy Crawford, ki jo je nekoč ovekovečil kultni Helmut Newton in ob tem zapisala, da je nad posnetkom očarana.

Seveda jih ni bilo malo, ki so sliko pogledali preveč površno in so mislili, da je na fotografiji kar voditeljica sama. Nato so se na Ano spravili v komentarjih in jih očitali, da kaj takšnega za njo ni spodobno. "Nespodobno za voditeljico ali kar že ste, na nacionalni TV … Žalostno, da se kažete v taki luči, ceneno, neprimerno, malo znižat ego...,“ je komentirala njena sledilka Andreja, ki je več kot očitno sliko pogledala bolj na hitro, saj bi sicer videla, da na njej ni Ane.

A lepa voditeljica ji ni ostala dolžna. "Žalostno, da vi ne znate brati in ne poznate fotografa. Še bolj žalostno pa je, da ste žaljivi. S tem vse poveste o sebi,“ ji je zabrusila v komentarjih.

Andreja se je pozneje opravičila, a ji ni dalo miru, da voditeljici ne bi dala še kakšen nasvet in ji je dejala, da se kaj takšnega ne spodobi za mamo in da verjetno tega ne bi bil vesel niti njen šef. "Vi se malo zamislite, kako sodite in obsojate. Na Instagramu obstaja tudi funkcija repostanja, kar je povsem legalno. In vsak kultiviran človek, tako moj mož kot delodajalec, nima nič proti umetniški fotografiji, nasprotno, še posebej, ko prihaja izpod rok kultnega fotografa. Gre za umetnost in estetiko, ki pa je očitno ne zmorete prepoznati. Mi je resnično zal za vas,“ ji je jezik zavezala Ana.

No, verjetno bo Andreja drugič dvakrat premislila, preden bo pod njenimi objavami zapisala komentar.

Preberite še: Novi Audi A3 Sportback – avto, kjer občutite razliko