Ana Tavčar Pirkovič plenila pozornost z lahko rožnato obleko, v kateri je zažarela

Ana Tavčar Pirkovič plenila pozornost z lahko rožnato obleko, v kateri je zažarela (foto: Arhiv) Arhiv
30. 3. 2021

Pomlad je že na veliko potrkala na vrata, počasi bomo pospravili topla oblačila in iz omar potegnili lahke in malce bolj pisane obleke.

To dobro ve tudi priljubljena voditeljica Ana Tavčar Pirkovič, ki se je postavila pred objektiv v lahki obleki rožnate barve, ki ji izjemno lepo pristoji. Nastal je prizor, ki ga je pokazala svojim oboževalcem.

Ana sicer slovi po svoji eleganci in po tem, da se po njej zgleduje marsikatera dama, ko gre za izbor trendovskih kosov. Rožnata obleka, ki si jo je oblekla tokrat, je med njenimi sledilkami na družbenem omrežju izzvala pravo navdušenje, saj so ji namenile številne pohvale. Očitno bomo to fotografijo lahko videli še v slovenski reviji, saj je Ana ob njej zapisala: "#fotoshooting za revijo Ona #comingsoon."

Številni se ob tem sprašujejo, kako Ani ob vseh obveznostih, tako službenih kot družinskih, uspeva ohraniti energijo in vitalnost. No, to ni niti taka huda skrivnost, saj je večkrat razkrila, da lepo skrbi zase - z zadostno količino gibanja in z zdravo prehrano. Ob vsem tem si vzame še čas za branje, saj s knjigami nahrani svojo dušo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)