Ana Tavčar Pirkovič pokazala, kje se sprošča: Prizor je čudovit, njene noge pa sanjske

Ana Tavčar Pirkovič pokazala, kje se sprošča: Prizor je čudovit, njene noge pa sanjske (foto: Moj Fokus Lifestyle za AstraVita) Moj Fokus Lifestyle za AstraVita
20. 7. 2020

Dobro vemo, da narava pomirja in nam daje prepotrebno energijo.

Tega se še kako zaveda priljubljena televizijska voditeljica Ana Tavčar Pirkovič, ki proste trenutke izkoristi za aktivnosti v naravi. Tokrat pa je pokazala, kje si nabere novih moči. Na vrtu njene mame, kot je zapisala v komentarju ob čudoviti fotografiji.

Anina mama ima zagotovo "zelene prste", saj lahko občudujemo lep vrt s številnimi grmi rož, ki se razcvetijo in zadišijo v toplih dneh. Zato ni nič čudnega, da je to Anin priljubljen kotiček za sproščanje, še posebej, če se lahko mirno zlekne na visečo mrežo in uživa v svežem zraku in lepem razgledu. Ob tem si lahko nabere novih moči za svoje televizijske in družinske obveznosti.

Eden od sledilcev je prizor komentiral z besedami: "Najlepša rožica med rožicami" in pohvalil Ano, ki je tokrat pokazala svoje lepe noge in razveselila marsikaterega oboževalca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mamin vrt 💗🌺🌸💗 #momsgarden #imgartenchillen #giardinodimamma #moedertuin #tuininspiratie #onzetuin #eigenhuisentuin #zomooi #simplepleasures #simplelife

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar) on