Ana Tavčar Pirkovič pokazala novo pričesko, ki ji zelo lepo pristaja

Ana Tavčar Pirkovič pokazala novo pričesko, ki ji zelo lepo pristaja (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
8. 8. 2019

Televizijska voditeljica Ana Tavčar Pirkovič je znana po svojih lepih kodrih, a zdaj je njene pričeska povsem drugačna.

Voditeljica Ana Tavčar Pirkovič si je po dolgih počitnicah privoščila razvajanje pri fizerju, kjer je poskrbela za svoje čudovite, dolge, kodraste lase. A, če smo Ano navadno vajeni gledati s kodrastimi lasmi, je tokrat prijetno presenetila, ko je pokazala povsem ravne lase, ki ji seveda izjemno lepo pristajajo. 

Pri frizerju pa je bila lepa Ana tudi nekoliko nostalgična, ko je na steni videla svojo fotografijo in fotografijo svoje novinarske kolegice Katje Tratnik. "Ko se zazrem v svojo podobo izpred let, se mi vedno odvrti neskončno besedila, v moji glavi se začne monolog brez ločil kot pri Joycu. In Katja, gledam v tvoje oči danes, tukaj je tvoja modrost, milina in polno ženstvenosti. Objem še en zate, manjka mi/nam tvoj smešen nalezljiv smeh," je zapisala Ana.

Nova pričeska ji vsekakor lepo pristoji, čeprav je treba priznati, da je tudi s kodri prava naravna lepotica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ko se zazrem v svojo podobo izpred let, se mi vedno odvrti neskoncno besedila, v moji glavi se zacne monolog brez locil kot pri Joycu. Ampak tukaj sem, na istem mestu @frizerskisaloni.dok, z isto drago Mirjano, z istim nasmehom, z isto voljo in isto ljubeznijo kot pred leti, ko naju je zivljenje pripeljalo skupaj. Hvala.🙏❣️🙏❣️🙏❣️ In pocascena sem, da sem lahko vasi steni @frizerskisaloni.dok! In to se vecja, kot sem v resnici😅👩😉👍! In @tratnik_katja, gledam v tvoje oci danes, tukaj je tvoja modrost, milina in polno zenstvenosti. Objem se en zate, manjka mi/nam tvoj smesen nalezljiv smeh😉😀💛🦋. Ps: cara @tanja_rosandic guarda come son’ stata veloce con il tuo look!😅😅😅 #stilerosandic #copialook

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar) on