Ana Tavčar Pirkovič preprosto razoroži s svojo elegantno milino, poglejte si to kombinacijo, večna je!

Ana Tavčar Pirkovič preprosto razoroži s svojo elegantno milino, poglejte si to kombinacijo, večna je! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
2. 10. 2020

Lepa bluza in daljše krilo v kombinaciji z elegantnimi čevlji - to je vse, kar je potrebno, da postavna voditeljica zažari.

Ana Tavčar Pirkovič vedno izbere kose, ki so priložnosti primerni, zato ni nič čudnega, da marsikatera modna navdušenka išče navdih prav pri njej. Tokrat se je Ana odločila za klasična oblačila s sodobnim pridihom, v katerih je do izraza prišel njen ozek pas.

Bluza in krilo sta svetlo bež barve, elegantni salonarji pa se bleščijo v kovinsko zlatem odtenku.  Ob sliki, ki jo je Ana objavila na svojem Instagramu, je zapisala Konfucijev izrek v angleščini: "Vse vsebuje lepoto, a je vsakdo ne vidi."

S svojo eleganco in milino je navdušila sledilce, vsi po vrsti so se strinjali, da je Ana prava lepotica, ki zna na pravi način in vedno s pravšnjo mero poudariti svojo lepoto. Tudi zato jo gledalci navdušeno spremljajo v oddaji Dobro jutro, v kateri jih razveseli s svojo pojavo in razvedri z besedami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Everything has beauty, but not everyone sees it.” – Confucius #comingsoon 🤍

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar) on