Ana Tavčar Pirkovič presenetila s tigrastim vzorcem, na njej je videti zelo seksi in drzen

Ana Tavčar Pirkovič presenetila s tigrastim vzorcem, na njej je videti zelo seksi in drzen (foto: Arhiv) Arhiv
22. 9. 2021

Naša voditeljica in profesorica nemškega jezika zna še kako presenetiti in navdušiti z izborom modnih oblačil, ki ji pristojijo kot ulita.

Ana Tavčar Pirkovič vedno poskrbi, da je urejena v skladu z modnimi trendi, pri tem pa ne pozabi na osebno noto - zna izbrati take kose, ki izražajo njeno osebnost, hkrati pa predstavljajo navdih za številne modne navdušenke.

V zadnjem času smo jo bili vajeni videti v lepih oblekah, ki so poudarjale njeno eleganco in gracioznost. Tudi v prostem času zna poskrbeti za to, da je videti urejeno in elegantno. Zdaj pa je marsikoga presenetila z drznim, tigrastim vzorcem in z vedno zanimivim oblačilom - kombinezonom.

Izbrala je takega, ki je brez rokavov in malce ohlapen s poudarjenim pasom. Očitno bo kos, ki smo ga v zadnjem času opazili na znanih Slovenkah, v trendu tudi v prihodnjih sezonah. Kombinezone je mogoče lepo kombinirati z drugimi oblačili, zato ne čudi dejstvo, da je tako priljubljen. Treba je samo izbrati pravi kroj, tako kot je to naredila Ana. Vzorec, ki sicer velja za malce "divjega", je na njej videti fantastično, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)