Ana Tavčar Pirkovič s temi čeveljci požela vso pozornost, hotele jih boste imeti v omari!

Ana Tavčar Pirkovič s temi čeveljci požela vso pozornost, hotele jih boste imeti v omari! (foto: Arhiv) Arhiv
9. 4. 2021

Postavna voditeljica, ki razveseljuje gledalce Dobro jutro, je vedno lepo in elegantno urejena, tako pred kamerami kot za njimi.

Tokrat pa je Ana Tavčar Pirkovič požela pozornost z enim modnim detajlom, ki je še kako vpadljiv - z elegantnimi, svetlo vijoličnimi čevlji z visoko peto in paščkom okrog gležnja, ki se odlično podajo h kavbojkam.

Izbrala je lepo in ženstveno bluzo s cvetličnim potiskom in volančki, kar v kombinaciji s čevlji in kavbojkami ustvari romantičen stil. To ni ušlo njenim sledilcem, ki so jo zasuli s komplimenti na račun njenega videza. Anin način oblačenja posnema marsikatera dama, saj s svojim videzom vedno ponudi kakšno idejo, kako z malenkostmi obogatiti svojo garderobo in kako kombinirati na videz nezdružljivo in pokazati malce modnega poguma.

Priljubljena voditeljica je tudi v prostem času lepo urejena, kar dokazujejo njene slike na Instagramu, saj nima težav s tem, da pokaže, kakšna je v zasebnem življenju - ljubiteljica umetnosti, a hkrati človeška in prizemljena, kar se odraža tudi v njenem slogu vodenja oddaje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)