Ana Tavčar Pirkovič se je iskreno razveselila svoje nove vloge, preverite, kje jo lahko še srečate

Ana Tavčar Pirkovič se je iskreno razveselila svoje nove vloge, preverite, kje jo lahko še srečate (foto: Arhiv) Arhiv
22. 9. 2020

Gre za damo, ki lahko opravlja več poklicev, saj ni samo voditeljica, je tudi profesorca.

Ana Tavčar Pirkovič je s svojimi oboževalci delila lepo novico, postala je namreč predavateljica na Goethe Institutu v Ljubljani. "Učenje je zabavno. Poučevanje še bolj! Vesela in ponosna, da sem postala predavateljica na @goetheinstitut Ljubljana!  Komm, wir lernen zusammen!" je ob tem zapisala na družbenem omrežju in objavila svojo fotografijo, na kateri jo lahko občudujemo s knjigo v roki.

S tem je sprožila številne odzive, med drugimi se je razveselila tudi njena prijateljica in sodelavka Lorella Flego, ki je novico komentirala z besedami: "Trojni hura za vse pametne ženske!"

Sicer pa je Ana profesorica nemškega jezika in doktorica znanosti, zanimivo pa je, da je doktorsko delo pisala med drugo nosečnostjo. "Med študijem sem dvakrat postala mamica in prav ljubko je bilo, ko me je sinko vztrajno spraševal 'Mama, kdaj boš že končala to šolo?', medtem ko me je drugi brcal v trebuhu," je že pred časom povedala za Slovenske novice. V vsakem primeru je morala zbrati veliko energije, da ji je uspelo opraviti vse študijske obveznosti.