Ana Tavčar Pirkovič se je nedavno na novo zaljubila, o svojem možu pa zdaj povedala tole

Ana Tavčar Pirkovič se je nedavno na novo zaljubila, o svojem možu pa zdaj povedala tole (foto: Moj Fokus Lifestyle za AstraVita) Moj Fokus Lifestyle za AstraVita
8. 11. 2021

Voditeljica Ana Tavčar Pirkovič ne skriva, da se je pred časom nekaj v njej premaknilo in da zdaj na vse poskuša gledati drugače.

"Zaljubila sem se pred kratkim – v nov način življenja: začela sem vsako dejanje in dogodek, vsak trenutek, vsako čustvo gledati ljubeznivo in z ljubeznijo. Pogledati na jezo ali strahove z ljubeznijo; pogledati na krivice, ki se (mi) dogajajo - z ljubeznijo; pogledati ne nekoga, ki me je prizadel - z ljubeznijo; pogledati nase  - z ljubeznijo. Mimogrede, če to misliš delati zares in ne samo na papirju ali po spiritualnih učbenikih, sploh ni tako enostavno. Morda ugotoviš, da si v kakšnem toksičnem okolju in da imaš okrog sebe tudi toksične ljudi in odnose, ki so lahko na precej nizkih frekvencah, kar pomeni, da se je treba najprej precej dvigniti. Saj veste, kako bi rekla Michelle Obama: »When they go low, we go high.« (op. p. Ko drugi udarijo nizko, mi zrastemo!) Einstein bi naju tudi dobro razumel. (smeh) Pravzaprav je tu veliko kvantne fizike."

Kaj pa vaš soprog pravi na nove ljubezni?

On svet zaznava in vidi drugače. 

Vir. Onaplus

Helena Blagne iskreno o tem ali je bila kdaj tepena v zakonu