Ana Tavčar Pirkovič še ni imela tako ozkega pasu: Je to zaradi obleke ali je izgubila nekaj kilogramčkov?

Ana Tavčar Pirkovič še ni imela tako ozkega pasu: Je to zaradi obleke ali je izgubila nekaj kilogramčkov? (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
26. 11. 2021

Priljubljena televizijska voditeljica in profesorica nemškega jezika v zadnjem času naravnost cveti, tako da se marsikdo sprašuje: le kakšna je skrivnost njenega odličnega videza?

Ana Tavčar Pirkovič očitno res pozna odgovor na to vprašanje, saj je vsakič, ko se pojavi v javnosti, videti fantastično. A tokrat je dodatno presenetila zveste gledalce oddaje Dobro jutro, saj se je pojavila v obleki, v kateri je do izraza prišel njen ozek pas.

Jooj, kako velika je že hčerka Jasne Kuljaj, zelo je podobna svoji lepi mamici

Zato se je zagotovo marsikdo vprašal, ali je simpatična voditeljica, ki je tudi sicer vitka, izgubila kakšen kilogramček ali pa je kroj obleke tak, da še dodatno poudari pas. V vsakem primeru gre za trendovski kos, ki bi si ga v omari želele številne dame.

Zelena barva svetlolasi Ani pristoji kot ulita, saj v njej deluje sveže in živahno. Zraven je obula elegantne in bleščeče salonarje, njen korak pa je v visokih petah prožen in graciozen, prav tak, kot je ona sama.

Nič čudnega ni, da Ana uživa številne simpatije oboževalcev, saj jih vedno znova razvedri s svojo lepo podobo in prijaznimi besedami, s katerimi gledalcem polepša njihov vsakdan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)