Ana Tavčar Pirkovič še nikoli pokazala tako sanjskih nog, v Portorožu so se vsi ozirali za njo, fotografija, ki jo morate videti

Ana Tavčar (foto: Dejan Nikolič) Dejan Nikolič
29. 6. 2020

Televizijska voditeljica Ana Tavčar Pirkovič je prava lepotica, ki svoje lepe obline še kako rada pokaže, ko ima za to priložnost.

Televizijska voditeljica Ana Tavčar Pirkovič se je nedavno mudila v Portorožu, kjer je z oddajo Dobro jutro snemala jutranji program.

Ana ne skriva, da je poletje njen najljubši letni čas in da vsako leto komaj čaka, da se temperature povzpnejo in da lahko iz omare vzame poletne obleke in jih sprehodi po mestu, še raje pa ob morju, kjer se počuti kot v domači dnevni sobi.

V Portorožu je mimoidočim pokazala svoje sanjske noge in ni jih bilo malo, ki so za njo obračali glave, kako jih tudi ne bi, ko pa je bila videti tako zelo osupljivo. Njena ultra kratka obleka je komaj pokrila zadnjico, številni pa so verjetno komaj čakali, da bi lepi voditeljici nekoliko ponagajal veter in odkril še malo več. Vsekakor je prava lepotica, ki se sploh ne stara in ostaja ves čas neverjetno mladostna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#nazajvportoroz ☀️💙 @portorozpiran @enjoypiranportoroz @portoroz Foto: ZEN

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar) on