Ana Tavčar Pirkovič tokrat čisto očarala z vitkimi nogami, ki jih je čudovita obleka dodatno poudarila

Ana Tavčar Pirkovič tokrat čisto očarala z vitkimi nogami, ki jih je čudovita obleka dodatno poudarila (foto: Arhiv) Arhiv
27. 5. 2021

Postavna voditeljica je izbrala barvo, ki ji še posebej pristoji in napoveduje tople, poletne dni.

Ana Tavčar Pirkovič slovi po svoji eleganci in urejenosti, kot taka pa je marsikateri dami prava vzornica, po kateri se gre zgledovati. V studio oddaje Dobro jutro, ki razveseljuje gledalce nacionalne televizije, vedno vstopi popolnoma urejena.

Pred kratkim pa je nosila obleko, ki je še posebej poudarila njene vitke noge in ozek pas, ciklamna barva pa je vnesla barvitost na male ekrane. Obleka je poletna, iz kakovostnega materiala, brez rokavov ter okrašena s pentljo okrog vratu. Edini dodatek je diskretni pašček, zraven pa odlično pristojijo elegantni sandalčki z visoko petko v bež barvi.

Anin make-up je usklajen z barvo obleke, njeni bujni lasje pa so rahlo nakodrani. Nič čudnega, da je z objavo spodnje fotografije na družbenem omrežju požela veliko navdušenja med njenimi sledilci in sledilkami. Pohvalila jo je tudi njena prijateljica, modna poznavalka Lorella Flego, saj je bila očarana nad usklajenostjo šminke in obleke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)