Ana Tavčar Pirkovič tokrat s precej bolj divjo pričesko, kot smo je vajeni, a ji odlično pristoji!

Ana Tavčar Pirkovič tokrat s precej bolj divjo pričesko, kot smo je vajeni, a ji odlično pristoji! (foto: RTV) RTV
4. 4. 2022

In ob tem lahko samo rečemo: vaaau, to pa je sprememba 😀

Ana Tavčar Pirkovič skupaj s svojo prijateljico Lorello Flego vodi oddajo Sobotno popoldne. Gre za oddajo, ki govori o vsem lepem – od bivanjskega sloga, arhitekture, kulture bivanja do kulture oblačenja, vedenja, pozitivne psihologije, zdravja, duhovnosti in življenjskega sloga.

Preberite še: Pričeska srčne izbranke Lada Bizovičarja je kot nalašč za to sezono - preverite, katera dolžina je zdaj najbolj priljubljena

Obe sta vedno, ko se pojavita na malih zaslonih, videti kot iz škatlice, a tokrat nas je še posebej navdušila Anina pričeska, ki je precej drugačna, kakor smo je bili vajeni doslej. Njeni dolgi, gosti in svetli lasje so rahlo nakodrani, tako da so videti malce bolj "divji".

Umirjeni Ani taka pričeska zagotovo daje pridih živahnosti, prav tako pa jo pomladi, saj odvzame nekaj njene zadržanosti. V kombinaciji z obleko v pomladnih tonih Ana naravnost zažari. Upamo, da si bo podobno pričesko še večkrat omislila in tudi s svojim lepim videzom razvedrila zveste gledalce in gledalke, ki pri njej pogosto najdejo modni navdih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)