Ana Tavčar Pirkovič v črno-beli kombinaciji tako zapeljiva, kot že dolgo ne

Ana Tavčar (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
11. 11. 2020

Vsakič, ko se pojavi na malih zaslonih, požanje val navdušenja tudi s svojo podobo.

Ana Tavčar Pirkovič je priljubljen televizijski obraz, kar vedno znova dokazujejo zvesti gledalci oddaje Dobro jutro, ki jo pripravlja skupaj s predano ekipo sodelavcev. Anin videz pa je poleg vsebine oddaje tisti, ki marsikomu polepša meglena jutra.

Preberite še: Ana Tavčar Pirkovič v prosojni srajčki in ozkem krilu poskrbela za "vau" efekt, samo poglejte si jo v tej kombinaciji

S tokratno kombinacijo je spet navdušila, saj je v prvem planu njena eleganca in milina, ki jo izžareva. Obleka v črno-belem vzorcu, ki spominja na zebrastega, okrašena s tankim pasom, je na njej videti čudovito, čeprav gre za preprosto krojeno oblačilo. A Ana je tista, ki s svojo osebnostjo iz preprostega kosa oblačila naredi nekaj, kar bi z veseljem nosila marsikatera dama.

Zraven je obula elegantne čeveljce z visoko petko, ki so bež barve in tako poskrbela za dotik glamurja. Marsikatera gledalka je sliko komentirala z besedami, da bi tako oblekico imela tudi sama. Ja, kroj je hvaležen, saj poudari prednosti in zakrije pomanjkljivosti, pa tudi v različnih kombinacijah se lahko nosi. Ana je tako spet pokazala, da je njen okus res nezmotljiv!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@oddaja_dobrojutro 🤍 . . . styled by @miss.birk

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar) on