Ana Tavčar Pirkovič v čudoviti modri obleki razkrila, da ji jo je posodila prijateljica

Ana Tavčar Pirkovič v čudoviti modri obleki razkrila, da ji jo je posodila prijateljica (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
8. 10. 2020

Priljubljena voditeljica je tokrat svoje oboževalce res pustila odprtih ust.

Objavila je čudovito fotografijo, ki je bila posneta v Portorožu, na njej pa je v modri, dolgi, večerni obleki z enim rokavom, v kateri je videti kot prava princeska. V komentarju ob sliki je razkrila, čigava je pravzaprav lepa obleka in kako se je počutila v njej.

"Kadar zelim biti se bolj povezana z nekom, oblecen njegovo obleko. Ali njeno v tem primeru. Se je spomnis, draga @lorellaflego ? No, v bistvu sem jo nosila ze pred leti. Kot da bi vedela, da bova nekoc povezani."

Sliko je komentirala njena prijateljica Lorella, ki se je spomnila tako obleke kot dejstva, da je od nastanka slike preteklo že kar nekaj časa. A tudi če je tako, lahko mirno ugotovimo, da je čas tista komponenta, ki se na Ani niti najmanj ne pozna. Še vedno je nadvse mladostna dama, ki je ohranila svojo svežino in lepo energijo, ki jo nesebično deli z gledalci in oboževalci.